Persbericht vergadering Maassluise Sport- & Recreatieraad op 14 juni 2021

Maandag 14 juni a.s. vanaf 19.30 uur heeft de MSR haar openbare vergadering.
Deze wordt gehouden bij Bequick, Maria Rutgersstraat 2, Maassluis.

Na de opening van de vergadering is er de mogelijkheid in te spreken. Diegene die wil inspreken, moet zich wel uiterlijk 13 juni a.s. via email aanmelden bij de secretaris van de MSR t.w. secretaris.msrmaassluis@gmail.com. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

Agendapunten zijn o.a.: Kadernota, stand van zaken lopende projecten, coördinatoren (sport)verenigingen, datum officiële uitreiking Vopak Sportstimuleringsprijs en agendapunten regulier overleg met de gemeenteraad.

Heeft u vragen, kunt u die altijd sturen naar secretaris.msrmaassluis.nl. Wij zullen deze dan z.s.m. beantwoorden. Voor meer informatie zie www.msrmaassluis.nl