Wie is uw sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en sporttalent van 2019 en welke Maassluise kampioenen zullen er dit jaar gehuldigd worden?

Vrijdag 21 februari 2020 om 19:30 uur vindt in de Theaterzaal van Uitgaanscentrum ‘Koningshof’ het Maassluise Sportgala 2019 plaats, waarbij de Maassluise kampioenen zullen worden gehuldigd en de sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en het sporttalent van 2019 worden bekendgemaakt. De avond wordt georganiseerd door de Maassluise Sport- en Recreatieraad (MSR) in samenwerking met de Gemeente Maassluis.

 

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent 2019, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

 • De sportman, sportvrouw en sporttalenten moet(en) woonachtig zijn in Maassluis. Hieraan is geen leeftijd gebonden. Men kan slechts 1x sporttalent worden.
 • De (jeugd)sportploeg moet afkomstig zijn van een Maassluise vereniging.
 • De voordracht moet schriftelijk worden gemotiveerd. Uit de motivatie moet(en) de geleverde bijzondere sportprestatie(s) blijken.

De sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of het sporttalent 2019 hoeft dus geen kampioen te zijn. Het gaat om de geleverde bijzondere prestatie van dit individu of deze sportploeg. Ook dit jaar zal een deskundige jury zich buigen over de genomineerden.

Bekendmaking in De Schakel
De genomineerden zullen voorafgaand aan het Sportgala bekend worden gemaakt in de Maassluise Courant De Schakel. Nadat het Sportgala heeft plaatsgevonden, zal er in deze krant ook uitgebreid aandacht worden besteed aan de winnaars van dit jaar.
Wil de sporter niet met de foto in de pers moet hij/zij dit via sportgala.msr@gmail.com aangeven.

Om te worden gehuldigd als kampioen moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

 • Het betreft het hoogst spelende jeugdteam tot 18 jaar in hun categorie (jongensteam, meisjesteam of gemengd team) van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2019 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.
 • Dit geldt ook voor het 1ste seniorenteam (herenteam, damesteam of gemengd team) van een Maassluise vereniging, dat kampioen is
  geworden in 2019 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.
 • Als een lid van een Maassluise vereniging kampioen is geworden, maar niet in Maassluis woont, kan het desbetreffende lid toch als
  kampioen worden gehuldigd!

Klik op onderstaande links om het formulier te downloaden en stuur vervolgens een mail naar sportgala.msr@gmail.com met dat formulier als bijlage om uw kampioen(en), sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent aan te melden.

Links per categorie:

 1. Kampioensploeg 2019
 2. (Jeugd) kampioensploeg 2019
 3. Man/Vrouw talent jeugdploeg en ploeg 2019
 4. Kampioen individueel of bijzondere sporter 2019

Tijdens het Sportgala wordt voor de 8e keer de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van €500,= uitgereikt aan de 2 verenigingen met het beste sportstimuleringsplan. Dit plan moet vernieuwend zijn, jongeren en/of ouderen aantrekken, zo ook andere doelgroepen.
Verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden.