Persbericht Maassluise Sport- & Recreatieraad op 14 augustus 2023

Maandag 14 augustus a.s. vanaf 19.30 uur houdt de MSR haar vergadering. Locatie Tennisvereniging Evergreen, Albert Schweitzerdreef 437 Maassluis. Na de opening van de openbare vergadering is er de mogelijkheid in te spreken. Diegene die wil inspreken, moet zich wel uiterlijk 12 augustus a.s. via email aanmelden bij de secretaris van de MSR t.w. secretaris.msrmaassluis@gmail.com. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.
Agendapunten zijn o.a.: Rol en werkwijze MS: Taken en bevoegdheden, Visiedocument aanpassen, inzet richting verenigingen en stand van lopende zaken. 

Heeft u vragen, kunt u die altijd sturen naar secretaris.msrmaassluis@gmail.com. Wij zullen deze dan z.s.m. beantwoorden.

Voor meer informatie zie www.msrmaassluis.nl