Persbericht Maassluise Sport- & Recreatieraad op 20 maart 2024

Vanaf heden worden de MSR-vergaderingen gehouden op woensdag, dat betekent, dat woensdag 20 maart a.s. vanaf 19.30 uur de MSR haar openbare vergadering houdt. Locatie: Tennisvereniging Evergreen, Albert Schweitzerdreef 437, Maassluis.

Na de opening van de openbare vergadering is er de mogelijkheid in te spreken. Diegene die wil inspreken, moet zich uiterlijk 17 maart a.s. via email aanmelden bij de secretaris van de MSR: secretaris.msrmaassluis@gmail.com.
Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

Agendapunten zijn o.a.: Bezoek/contact met verenigingen, Stand van zaken ontwikkelingen Olympiahal, vergaderlocatie MSR, etc.

Heeft u vragen, kunt u die altijd sturen naar secretaris.msrmaassluis@gmail.com wij zullen deze dan z.s.m. beantwoorden.