Persbericht Maassluise Sport- & Recreatieraad op 23 januari

Ook in 2023 zal de MSR zich inzetten voor de sport in Maassluis

Maandag 23 januari a.s. vanaf 19.30 uur houdt de MSR haar vergadering. Locatie is Stadhuis, Maassluis.

Na de opening van de openbare vergadering is er de mogelijkheid in te spreken. Diegene die wil inspreken, moet zich wel uiterlijk 21 januari a.s. via email aanmelden bij de secretaris van de MSR t.w. secretaris.msrmaassluis@gmail.com. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

Agendapunten zijn o.a.: Vitaliteitsonderzoek verenigingen – doel en vervolg, energiecompensatie voor de sportverenigingen, kansen voor de sport via Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en stand van zaken lopende projecten.

Heeft u vragen, kunt u die altijd sturen naar secretaris.msrmaassluis@gmail.com. Wij zullen deze dan z.s.m. beantwoorden.